Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمد خانکه، قائم مقام سازمان اورژانس کشور در مدیریت بحران در نشست مشارکت مردم مدیریت بلایا و حوادث که صبح امروز 20 دی‌ماه در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد با بیان اینکه در همه حوادث اجتماعی مهمترین تهدید تنها آسیب‌های جانی نیست، اظهار کرد: تهدیدهای سیاسی یکی از آسیب‌های است که در حوادث و بلایا وجود دارد چنانکه در زلزله ورزقان مسئله پانترکیسم مطرح شد و مدیریت اجتماعی برخی از روستاها از دست رفت یا اینکه اذعان کردند در بم کم کاری شده و در بازسازی خود عمل نکرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به ضرورت آگاه سازی مردم از سوی مسئولان عنوان کرد: 20 تا 25 درصد مردم زلزله تهران را شایعه می‌دانند در نظام سلامت متاسفانه پیشگیری از حوادث جایگاهی ندارد و متاسفانه در بیشتر اطلاع رسانی‌ها نیز عمده‌ترین اطلاعات، اطلاعات مرگ و میر است که این یک نقطه ضعف در اطلاع ‌رسانی حوادث و بحران‌های مختلف است در حالی که مرگ و میر الزاما یک تهدید اجتماعی ناشی از بروز این بلایا محسوب نمی‌شود بلکه آسیب‌های جامعه عمدتا از حواشی آن به وجود می‌آید.

خانکه با بیان اینکه گفته می‌شود اگر زلزله 8 ریشتری در تهران رخ بدهد یک میلیون نفر کشته می‌شوند گفت: این سخن منطقی نیست این مسائل موجب اخلال در خدمت رسانی‌های امدادی روزانه و در شرایط عادی می‌شود.

وی با اشاره به زلزله کرمانشاه عنوان کرد: مردم در این حادثه با توجه به هیجان اولیه و بدون توجه به وضعیت و شرایط موجود خود وارد میدان شده و خواستند در راس کار قرار بگیرند این امر ضعف آموزش و عدم اعتماد را نشان می‌دهد که در این راستا مشکلات دیگری همچون مختل شدن امداد رسانی به وجود می‌آید. این مسائل زندگی مردم را تهدید می‌کند.

قائم مقام سازمان اورژانس کشور در مدیریت بحران افزود: اگر واقع بینانه بنگریم عملکرد نظام سلامت در زلزله کرمانشاه از نظر امداد رسانی بی نظیر بود. تمامی تیم‌های اعزامی به صورت منطقی اعزام شدند و خدمات درمانی نیز با همکاری نیروهای مسلح، ارتش و سپاه به خوبی صورت گرفت چنانچه در روز نخست زلزله شش بیمارستان صحرای با تمام تجهیزات راه اندازی شده و آماده خدمت رسانی به زلزله زدگان شدند. با این وجود هیچ یک از مردم این زحمات ندیده و مورد تقدیر قرار ندادند در اینجاست که ابعاد اجتماعی نادیده گرفته می‌شود.

وی ادامه داد: در زلزله بم، آذربایجان، کرمانشاه پول زیادی از طریق مشارکت مردمی و حمایت جمع آوری شد اما این مشارکت درست مدیریت نشد.

وی اظهار کرد: زلزله کرمانشاه با برد رسانه‌ای تبدیل به جریان عظیم ملی شد که ریشه آن در بی اعتمادی به مدیران محلی بود لذا مدیریت از مدیران محلی گرفته شده و این مسئله جریان کمک رسانی را با اختلال کرد در پلاسکو نیز آسیبی که گوشی‌های موبایلها و تمایل به دیده شدن به این مسئله وارد کرد موجب شد تا تلاش مدیران محلی دیده نشود.

خانکه عنوان کرد: طبق مطالعات صورت گرفته در ایران بر خلاف سایر کشورها تا 22 درصد می‌توان رفتار مردم را پیش بینی کرد این مسئله می‌تواند به آموزش تئوری‌های علمی در مدیریت حوادث و بلایا کمک کند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۷۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم

شهردار تهران گفت: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند، وام با بهره بانکی در نظر یگیریم.

به گزارش ایسنا،‌ علیرضا زاکانی در حاشیه نهمین سمینار بین‌المللی زلزله در جمع خبرنگاران پیرامون لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متاسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

وی درباره میزان آمادگی‌ شهرداری تهران برای مقابله با زلزله گفت: در گام نخست به دنبال کاهش ضریب آسیب‌های زلزله در تهران هستیم. سپس فهم درست ابعاد زلزله و تشخیص زودرس وقوع آن برای ما از اهمیت برخوردار است. در همین راستا اتفاقات خوبی در زمینه جهش شتاب نگارها و سامانه‌های تشخیص دهنده زلزله در پایتخت رخ داده است.

وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، پنج شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزش‌های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش‌های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام‌های رو به جلویی طی ماه‌های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.

براساس گزارش پایگاه خبری شهر، وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه‌ها با هماهنگی کامل بین دستگاه‌های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نقشه اصلی براندازان خدشه وارد کردن به عنصر انسجام است
  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • آیا گوشی‌ها مقاومتر شده‌اند؟/ اگر گوشی موبایل از هواپیما سقوط کند، چه می‌شود؟ (فیلم)
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • سارق حرفه‌ای موبایل در بجنورد دستگیر شد
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • تبلیغ گوشی موبایل در امریکا توسط دختران با حجاب | تصویر